Online producten

Reiniging & lotion

Aqua Xpress make-up remover – 200ml (€26)

Reinigingsmelk die make-up in alle zachtheid verwijdert (zelfs waterproof). Geschikt voor gelaat, ogen en lippen.

GEBRUIK: Aanbrengen op gelaat, oog-en lipcountouren en zacht masseren met de vingertoppen tot je ziet dat alle make-up samengesmolten is met de melk. Hierna goed afnemen met water en tonifiëren met Aqua vital lotion.

Aqua vital mousse radiance – 200ml (€25)

Micellaire reinigingsgel met natuurlijke ingrediënten die snel en eenvoudig je huid gaat reinigen. Kan samen met de make-up remover worden gebruikt voor een diepere reiniging.

GEBRUIK: De gel goed opschuimen met water tot je een mooie, luchtige massa krijgt. Zachte bewegingen maken met de vingertoppen op het gelaat. Geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige. Mag ook gebruikt worden op oog-en lipcontouren. Bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds gebruiken.

Harmonie Emulsion démaquillante Caresse – 200ml (€26)

Ideaal voor dagelijkse reiniging van de meest gevoelige huidtypes. Zachte, frisse en efficiënte reinigingsmelk die het gelaat een gevoel van ontspanning en welbehagen schenkt. Vermijdt hierbij de oog- en lipcontouren! Voor het reinigen van de oog- en lipcontouren kies je voor Aqua Xpress make-up remover.

GEBRUIK: De melk aanbrengen op het gelaat en zacht masseren met de vingertoppen. Hierna goed afnemen met water en tonifiëren met de lotion Caresse parfaite. Bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds gebruiken.

Dermo contrôle Gel mousse – 200ml (€23)

Heldere, kleurloze reinigingsgel voor een dagelijkse reiniging van de vette huid. Onzuiverheden en overtollig talg worden in alle zachtheid verwijderd. Gebruik hierna de Lotion Controle om de PH-waarde van de huid te neutraliseren.

GEBRUIK: De De gel goed opschuimen met water tot je een mooie, luchtige massa krijgt. Zachte bewegingen maken met de vingertoppen op het gelaat. Mag ook gebruikt worden op oog-en lipcontouren. Bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds gebruiken.

Aqua vital lotion – 200ml (€24)

Balanceert de PH-waarde van de huid en vergroot de opname van actieve ingrediënten. Laat een verfrissend gevoel na en geeft de huid een gezonde uitstraling.

GEBRUIK: Na de reiniging op een watje of als een splash op je gelaat aanbrengen.

Harmonie Lotion Caresse parfaite – 200ml (€24)

Milde lotion voor een uiterst gevoelige huid. Verzacht, verfrist, ontspant en balanceert de PH-waarde van de huid. Ideaal om dagelijks de reiniging van de gevoelige huid af te sluiten.

GEBRUIK: Na de reiniging op een watje of als een splash op je gelaat aanbrengen.

Dermo contrôle Lotion Controle – 200ml (€29,20)

Alcoholvrije lotion die de PH-waarde van de huid gaat herstellen en de talgproductie in de talgklieren gaat helpen reguleren.

GEBRUIK: Na de reiniging op een watje of als een splash op je gelaat aanbrengen.

Luminosity Toner – 150ml (€25)

Enzymatische, exfoliërende gezichtslotion die de huid hydrateert. Stimuleert bovendien de celvernieuwing en bereidt de huid voor op het beter opnemen van actieve ingrediënten. Expressielijntjes worden afgevlakt en verminderd.

GEBRUIK: Aanbrengen op een gereinigd gelaat met wattenschijfje of als splash.

Bio balance Micellair water – 250ml (€15)

Verfrissend en hydraterend 3-in-1 reinigingswater op basis van micellen die onzuiverheden en make-up resten in alle zachtheid absorberen. De huid voelt fris en zuiver aan, vrij van onzuiverheden en make-up resten. Voor een stralende teint. Ook geschikt voor gevoelige huidtypes dankzij de zachte en milde formule.

GEBRUIK: s’ Morgens en ’s avonds aanbrengen op wattenschijfjes en hiermee gelaat, oogcontouren, wimpers en lippen reinigen. Droogdeppen, naspoelen en lotion zijn niet nodig. Werk af met oogcrème, serum en dag- of nachtcrème.