Online producten

Peeling & masker

Aqua vital exfoliant – 50ml (€18)

Zachte mechanische peeling op basis van jojoba-microparels, verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Geeft de huid een zachte en stralende teint dankzij de ontgiftende en hydraterende bestanddelen.

GEBRUIK: Eén of twee keer per week aanbrengen met roterende bewegingen rond het gelaat en de hals. Vermijd hierbij de oogcontouren. Geschikt voor ieder huidtype die een zachte mechanische peeling verdaagt. Niet toepassen bij acné of couperose.

Harmonie Crème gommage Caresse – 50ml (€17)

Enzymatische peeling die de dode huidcellen verwijdert en de gevoelige huid een ongekende zachtheid biedt. Bevat allemaal plantaardige ingrediënten, onder andere tomaat, pompelmoes en citroen. Mag zelfs op de oog- en lipcontouren.

GEBRUIK: Eén of twee keer per week aanbrengen op de huid en vijf à tien minuten laten inwerken op gelaat en hals. Niet inmasseren, zeker niet bij extra gevoelige huidtypes of bij actieve acné om de verspreiding tegen te gaan. Verwijder de peeling en de restanten met een tissue en daarna met een vochtige doek.

Cellular 3 Glycolic peel – 30ml (€47)

Nieuwe generatie milde anti-aging peeling met glycolzuur en A.H.A.-fruitzuren voor een dieptereiniging en intense celvernieuwing. Omdat de afgifte van zijn actieve ingrediënten doseert is deze peeling veilig en comfortabel in gebruik. Zorgt bovendien voor een betere opname van de actieve ingrediënten die nadien aangebracht worden.

GEBRUIK: Breng 2 pompjes Cellular Glycolic peel aan met de vingers of een plat penseel op een gereinigd gelaat, half en decolleté. Laat ongeveer 3 minuten inwerken, neem vervolgens af met lauw water. Herhaal wekelijks bij een dikke, rijpe huid of om de 2 weken bij een dunne, gevoelige huid.

Aqua vital masque Vitalité – 50ml (€18)

Voedend en hydraterend masker voor een vet- en vochtarme huid, voor thuisgebruik. Rijk aan vitaminen om de vermoeidheid en stress aan te pakken. Maakt de bovenste huidlaag zijdezacht waardoor de huid opnieuw straalt. De huid wordt gehydrateerd, gevoed en de huidstructuur volledig vernieuwd.

GEBRUIK: Het masker royaal aanbrengen, vermijd hierbij de oogcontouren. Tien minuten laten inwerken en nadien verwijderen. Twee keer per week aanbrengen.

Bio Balance Charcoal Neusstrips - zakje met 5 stuks (€5,50)

Een doeltreffende en gemakkelijke manier om bevrijd te zijn van je vervelende onesthetische comedonen. De Charcoal neusstrip verwijdert opgehoopt vuil, overtollig talg en mee-eters.

GEBRUIK: Reinig en tonifieer je gelaat. Bevochtig je huid extra met lotion op die plaats waar je de strip wilt aanbrengen (deze mag goed nat zijn). Vervolgend plak je de strip en druk hem goed aan (desnoods nog extra bevochtigen met lotion). Laat de strip 10-15 minuten drogen tot deze hard aanvoelt. Verwijder de strip langzaam vanaf de randen naar binnen, al de strip te hard ingedroogd is, bevochtig je deze opnieuw met lotion. Verwijder restjes met een vochtig washandje. Werk af met lotion, serum, oogcrème en dag-of nachtcrème.