Online producten

Home gift sets & diversen

Luminosity Spot Eraser HOME CARE – 1x Luminosity Eraser 10ml + 1x Luminosity SPF 50 – 30ml + 1x Luminosity night cream - 20ml (€43)

Coffret voor thuisgebruik, complete depigmenterende behandelingskit. Werkt in op de vlekken op de huid, verlicht en egaliseert de huid en voorkomt het verschijnen van nieuwe vlekken. De huid is egaal, gehydrateerd en de teint is opnieuw helder.

  • Luminosity Eraser: Geconcentreerd serum dat de hoeveelheid, grootte en kleur van de pigmentvlekken zichtbaar vermindert.
  • Luminosity SPF50: Breed spectrum zonnebescherming tegen zowel uva- als uvb stralen. Voorkomt pigmentatie en huidveroudering veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Geschikt voor alle huidtypes.

GEBRUIK: Reinig eerst je huid met een aangepaste reiniger en lotion. Breng daarna de Luminosity Eraser rechtstreeks aan op de pigmentvlekken. Vervolgens ’s morgens de Luminosity SPF50 aanbrengen, ’s avonds de Luminosity night Clarify cream.

Coffret Cellular 3 – 1x 3GF Cellular booster 30ml+ 1x Cellular 3 renewal cream 50ml + gratis mini stijltang (€94)

  • 3GF Cellular booster: Krachtige anti-aging serum voor alle huidtypes. Bevat drie ingekapselde groeifactoren (3GF) die ervoor zorgen dat de opname in alle celstructuren van de huid optimaal zijn. Dit serum stimuleert de aanmaak van huidcellen, maakt de huid strakker, verstevigt de huid, verfijnt de gezichtscontouren en vermindert rimpels voor een stralende en jeugdige uitstraling. Geef uw huid een turboboost met 3GF Cellular Booster.
  • Cellular 3 renewal cream: Rijke gelaatscrème met een lichte en fluweelzachte textuur. Bestrijdt de gekende symptomen van huidveroudering: rimpels, vale huid, gevoeligheid, oneven textuur,… en beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen (alle invloeden van buitenaf zoals bv. Stress, roken,…). Deze unieke cosmeceutische formule zorgt voor een verstrakking van de gezichtscontouren, een zichtbare verlichting van pigmentvlekken, een vermindering van rimpels en een langdurige hydratatie van de huid.

GEBRUIK: Reinig eerst je huid met een aangepaste reiniger en lotion. Breng vervolgens de 3GF Cellular Booster aan, gevolgd door de Cellular 3 cream. ’s Morgens en ’s avonds gebruiken.

Pincet met Retromotief (€6)

Epileer ongewenste haartjes makkelijk en zorgvuldig met deze vrolijke pincet met schuine bek.

BESCHIKBAAR IN 4 MOTIEVEN: 

  • Zebra pincet
  • Tijger pincet
  • Bloempjes pincet
  • Bolletjes pincet