Anesi

Verzorging op maat

Anesi

Waarvoor staat Anesi?
ANESI betekent ‘je comfortabel voelen’ in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. ANESI combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde biotechnologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen van de huid.

Naast de basislijnen heeft ANESI diverse gelaatslijnen ontwikkeld die een antwoord bieden op alle huidproblemen. De verkregen biotechnologie zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid – op celniveau – worden opgenomen, waardoor ook op lange termijn, na verdere (intensieve) behandeling, een langdurig resultaat wordt ervaren.

Wat is de gelaatslijn die past bij uw huid?
Als basis wordt er bij Anesi de keuze gemaakt tussen de Aqua vital, Harmonie en Dermo Contrôle/ Correcteur lijn:

Aqua Vital is geschikt voor alle huidtypes. Verder wordt de Harmonie toegepast op de gevoelige of reactieve huid. Ten slotte kiest men voor de Dermo Contrôle/ Dermo Correcteur bij een vette & onreine huid of acnehuid.

 • Aqua vital (ieder huidtype, ook voor mannen)
  Zuiver en hydrateer uw huid
  Gepolariseerd water zorgt voor een intense hydratatie op drie niveaus. Hierdoor wordt het
  opnamevermogen van de cellen vergroot, worden ook de diepere huidlagen bereikt wat zorgt voor een gezonde en ontvankelijke huid. De aqua Vital producten hebben niet alleen een hydraterend maar ook een ontgiftende werking. De bloedcirculatie wordt verbeterd en gifstoffen worden doeltreffend afgevoerd. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de vorming van rimpels voorkomen wordt. De huid herwint dag na dag haar soepelheid en elasticiteit.
Image
 • Harmonie (gevoelige huid)
  Herstel en kalmeer de gevoelige, reactieve huid
  Een huid waarvan het kwetsbare evenwicht door interne en externe factoren verstoord is, zal gevoelig en geïrriteerd aanvoelen. Stress, vermoeidheid, milieuverontreiniging, koude en wind zijn slechts enkele oorzaken. Help jou huid haar noodzakelijke rust, comfort en zachtheid terug te herwinnen. De actieve bestanddelen o.a. aloë vera en paardenkastanje verhogen de natuurlijke weerstand van de huid en zorgen ervoor dat de huid weer zijdezacht wordt.
Image
 • Dermo Contrôle/Correcteur (vette/ met of zonder acné huid)
  Controleren en reguleren van de talgproductie
  Deze lijn werd speciaal samengesteld voor het verzorgen van de vette en gemengde huid. Ten gevolge van een overproductie van talg door de talgklieren kan het gelaat een glimmende, onverzorgde uitstraling hebben. Een vette, glimmende huid heeft de behoefte aan producten die de talgproductie controleren en reguleren, zonder de huid uit te drogen.
Image

Naast deze algemene gelaatslijnen, bieden de cosmeceutische lijnen een specifieker antwoord bij huidproblemen: De Cellular 3 wordt gebruikt bij het vertonen van oxidatieve stress, DNA-beschadiging en natuurlijke veroudering. Verder bieden de Luminosity producten een antwoord op het corrigeren en voorkomen van hyperpigmentatie.

 • Cellular 3
  Cellular 3, gebaseerd op 3 wetenschappelijk bewezen oorzaken van huidveroudering.
  Deze cosmeceutical lijn wordt, in tegenstelling tot traditionele cosmetica, dieper in de huid – op celniveau- opgenomen. Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en op langere termijn ondergaat de huid een echte transformatie. Werkt op de 3 bewezen oorzaken van huidveroudering namelijk:
  • Oxidatieve stress: ontstaat o.a. van roken, overmatig alcoholgebruik, stress, blootstelling aan de zonen luchtvervuiling waardoor er vrije radicalen vrijkomen die de gezonde weefsels en cellen van binnenuit beschadigen.
  • Natuurlijke veroudering: denk maar aan je mimiek die we dagelijks gebruiken maar ook de zwaartekracht speelt hier jammer genoeg een rol. Een ingewikkeld proces laat schadelijke afvalstoffen vrijkomen in ons lichaam waardoor het collageen-en elastine in onze huid wordt verstoord. Zo verliest de huid haar veerkracht en elasticiteit.
  • DNA schade: DNA-schade ontstaat o.a. ten gevolge van oxidatieve stress (vrije radicalen) en Progerine, een giftig eiwit dat het verouderingsproces versnelt.
Image
 • Luminosity (hyperpigmentatie)
  Kiss goodbye your skin spots!
  Hyperpigmentatie ontstaat bij een overproductie van melanine, het pigment dat onze huid haar natuurlijke kleur geeft. Dit uit zich in donkere huidvlekken, meestal zijn deze onschuldig maar wel moeilijk te verbergen. Anesi Lab institute lanceert de nieuwe cosmeceutische gelaatslijn Luminosity om hyperpigmentatie te corrigeren en voorkomen. De formule bevat actieve ingrediënten die de ongelijke productie van melanine remmen en de huid een egale en heldere teint bezorgen. Behandelt o.a. zonnevlekken, sproetjes en ouderdomsvlekken.
Image
 • Expression Care
  Een verleidelijke blik!
  Één van de meest broze zones van het gelaat is deze van de oogcontouren, omdat de huid hier veel dunner is en talgklieren ontbreken. Deze zone reageert snel en hevig op de minste aanval van bv. Vermoeidheid, zon of wind. Gevolg: rimpels, blauwe kringen en wallen. ANESI beschikt over een zachte oogcontourbehandeling om een stralende oogopslag te behouden. Tot slot zal de expression Care de oog- en lipcontouren behandelen.
Image